Beginnerscursus

Op 25 maart 2019 start Loopgroep Veenend@@L weer met de beginnerscursus hardlopen. Deze cursus is speciaal bedoeld voor mensen die willen beginnen met hardlopen, maar ook de meer ervaren lopers kunnen nog wat leren. Dus wil jij heerlijk buiten sporten? Meld je dan snel aan!


Voor aanvang is er een introductieavond op dinsdag 19 maart om 20.00 uur. Deze is bij Van Sloten Uw Sportspecialist aan de Sportlaan 3 te Veenendaal (bij het zwembad). Tijdens de introductie wordt uitleg gegeven over de opbouw van de cursus en er wordt door Van Sloten advies gegeven over het juiste schoeisel en kleding, door Fysio NederVeluwe advies over het lichaam.


De beginnerscursus duurt twaalf weken, en na twaalf weken doen wij gezamenlijk mee aan de Valleyrun 5 km op 15 juni 2019.

Om zover te komen, train je twee keer per week onder begeleiding van Wout van Viegen en Jan-Peter Kelderman. De cursus start op maandag 25 maart.

De trainingstijden zijn op maandag en woensdag van 20.10 tot 21.10 uur.


Voor de 12 weken durende cursus inclusief deelname aan de Valleyrun betaalt u € 60,-. Na betaling (contant) ontvangt u een bon voor twintig euro korting bij aankoop van loopschoenen bij Van Sloten Uw Sportspecialist en bij aankoop van loopschoenen ook nog eens een functioneel loopshirt.


Aanmelden kan door te mailen naar: info@loopgroepveenendaal.nl.

Let op: Er is een beperkte inschrijving. Vol is vol.

Voor meer informatie kunt u bellen met Jan-Peter Kelderman. Hij is bereikbaar op 06-52351439.


www.uwsportspecialist.nl

www.fysionederveluwe.nl


Of nu eindelijk eens beginnen, en anders moet je wachten thuis op de bank op de volgende opstartcursus die medio augustus/september zal volgen.


In het kort:


Wanneer

19 maart 2019

Informatieavond


25 maart 2019

Start cursus


Waar

Sportshop Van Sloten

Sportlaan 3 te Veenendaal


Informatie

06-52351439

Contactpersoon

Jan-Peter Kelderman

e-mail


Startlocatie
 
Het Ontmoetingshuis

Veenendaal Oost

25 maart 20.10 uur


Routebeschrijving per auto


Routebeschrijving op de fiets

Copyright © All Rights Reserved