Info

Informatie pagina Loopgroep Veenendaal


“ons DNA”

Wie zijn wij?

Een groep enthousiaste mensen die samen hardlopen om vooruit te komen en te ontspannen. Dat doen we in de vorm van begeleide trainingen met groepen van diverse niveaus, maar ook door gezamenlijke deelname aan wedstrijden en andere (hardloop)activiteiten.


Wat bieden wij?

LGV biedt diverse trainingsgroepen en begeleiding voor iedereen. Van beginners tot marathon- en ultralopers. De groepen worden geleid door ervaren trainers. Er zijn trainingen op meerdere avonden in de week en op zaterdagochtend. Sommige groepen lopen ook op zondagochtend. Wij profiteren maximaal van de schitterende natuur op de Utrechtse Heuvelrug. Als er onvoldoende avondlicht is voor een training in de natuur trainen we vanuit het Ontmoetingshuis in Veenendaal-Oost.


Wat vragen we van jou?

Inzet, betrouwbaarheid, netheid en humor zijn vanzelfsprekend. En een goede gezondheid, waarbij je arts geen bezwaar heeft tegen je hardloopambities. Je zult al snel merken dat je van hardlopen sterker en vrolijker wordt. Dus de rest komt vanzelf. Het zal je overigens weinig moeite kosten om aan te haken bij de ontspannen sfeer van je trainingsgroep. Je trainer en andere lopers van je groep zullen je stimuleren en helpen.


Wat kost dat?

We vragen jaarlijks een beperkte contributie. Die is nodig voor de vrijwilligersvergoeding van de trainers en voor activiteiten die we organiseren. Voor de besteding van de gelden wordt in januari verantwoording afgelegd aan alle leden. Tegelijk wordt het activiteitenplan en de contributie voor het nieuwe jaar dan besproken.


Wie is mijn aanspreekpunt?

Je wordt lid door aanmelding bij Nico Achterberg of Jan-Peter Kelderman (zie contactgegevens website). Zij zullen je voorzien van de benodigde startinformatie en je indelen in een trainingsgroep. De verdere informatie loopt daarna via je trainer. De praktijk leert dat dit het meest praktisch is en soepel loopt. Daarnaast is overigens ook informatie beschikbaar via de website en via Facebook. Ontstaan er problemen die je niet met je trainer kunt of wilt oplossen, dan kun je altijd terecht bij onze vertrouwenspersonen, Anique Singerling: anique.singerling@loopgroepveenendaal.nl,

of Jan-Peter Kelderman: janpeter.kelderman@loopgroepveenendaal.nl


Wat is de organisatievorm?

LGV is niets meer en niets minder dan een informele en enthousiaste groep hardlopers. Onze trainers leveren hun bijdrage op vrijwillige basis. LGV heeft dus geen formele juridische status. Voor organisatorische aspecten is er wel een bestuur met vertegenwoordiging uit diverse groepen. Dit bestuur bestaat uit Nico Achterberg, Jan-Peter Kelderman, Anique Singerling en Ton van Ede. Technische afstemming vindt plaats tussen Nico, Jan-Peter en de trainers.


Wat ook belangrijk is:

Bij LGV loop je voor eigen risico en ben je zelf verantwoordelijk voor je veiligheid, of je nu alleen loopt of in de groep. Daarom zullen de lopers de trainers of de loopgroep niet aansprakelijk stellen.
Contributievoor het jaar 2019 bedraagt  € 65,-

Wij hanteren geen inschrijfgeld


Kosten LGV loopshirt €25,-

Uitvoering: Dames of heren model

Maten: S, M, L, XL, XXL


info@loopgroepveenendaal.nl


Loopgroep Veenendaal is ook te vinden op Strava:

https://www.strava.com/clubs/loopgroepveenendaal


Ons privacybeleid kun je hier lezen.


Copyright © All Rights Reserved